Να στείλετε μήνυμα

Σπίτι

>

SHANGHAI LWT INTELLIAENT TECHNOLOGY CO.,LTD Πολιτική μυστικότητας

ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Πολιτική μυστικότητας

Γρήγορη πρόταση

Αυτή η πλατφόρμα υπενθυμίζει σε σας: παρακαλώ διαβάστε και καταλάβετε αυτήν την δήλωση προσεκτικά πρίν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της πλατφόρμας.

Περιορισμός της ευθύνης

Είμαστε αρμόδιοι γιατί το δικό μας περιεχόμενο φορτώνει μέσα στο νομικό πλαίσιο δεν είμαστε αρμόδιοι για οποιεσδήποτε δηλώσεις που γίνονται από τους χρήστες οι ίδιοι.

Πολιτική μυστικότητας

Σεβόμαστε την προστασία της προσωπικής πληροφορίας των χρηστών. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που παρέχονται με την πλατφόρμα, θα συλλέξουμε, θα χρησιμοποιήσουμε και θα μοιραστούμε τη προσωπική πληροφορία σας σύμφωνα με αυτήν την πολιτική μυστικότητας. Αυτή η πολιτική μυστικότητας περιέχει τους όρους μας για τη συλλογή, την αποθήκευση, τη χρήση, τη διανομή και την προστασία της προσωπικής πληροφορίας σας. Συστήνουμε ότι διαβάζετε αυτήν την πολιτική για να σας βοηθήσετε στο σύνολο να καταλάβετε πώς να διατηρήσετε τη μυστικότητά σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για αυτήν την πολιτική μυστικότητας, μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με μέσω των στοιχείων επαφής που δημοσιεύονται για την πλατφόρμα. Εάν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε περιεχόμενο αυτής της πο

Χρήση του μπισκότου

Για να σας δώσουμε μια ευκολότερη εμπειρία πρόσβασης, όταν επισκέπτεστε τους πλατφόρμα-σχετικούς ιστοχώρους μας ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που παρέχονται με την πλατφόρμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα μπισκότα, τα μπισκότα λάμψης, ή άλλη τοπική αποθήκευση που παρέχεται από τη μηχανή αναζήτησης ή τις σχετικές αιτήσεις σας (συλλογικά μπισκότα) να παρέχετε σε σας μια εξατομικευμένη εμπειρία χρηστών και την υπηρεσία. Παρακαλώ καταλάβετε ότι μερικές από τις υπηρεσίες μας μπορούν μόνο να εφαρμοστούν με τη χρησιμοποίηση των μπισκότων. Μπορείτε να τροποποιήσετε την αποδοχή των μπισκότων ή να αρνηθείτε τα μπισκότα εάν οι πρόσθετες υπηρεσίες σας μηχανών αναζήτησης ή της μηχανής αναζήτησης την επιτρέπουν, αλλά αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ασφαλή πρόσβασή

Προστασία της προσωπικής πληροφορίας σας

Προκειμένου να προστατευθεί η ασφάλεια πληροφοριών σας, προσπαθούμε να λάβουμε όλα τα λογικά μέτρα ασφάλειας για να προστατεύσουμε τις πληροφορίες σας, σε περίπτωση διαρροής πληροφοριών, ζημίας ή απώλειας, που περιλαμβάνουν αλλά που δεν περιορίζονται στη SSL, αποθήκευση κρυπτογράφησης πληροφοριών, έλεγχος προσπέλασης κέντρων δεδομένων. Επίσης αυστηρά διαχειριζόμαστε τους υπαλλήλους ή τα outsourcers που δεν μπορούν να εκτεθούν στις πληροφορίες σας, που περιλαμβάνουν αλλά να περιοριστούν στην υπογραφή των συμφωνιών εμπιστευτικότητας με τους, τη λήψη των διαφορετικών ελέγχων αρχής ανάλογα με τη θέση, και τον έλεγχο των διαδικασιών τους.

Δευτερεύουσα προστασία

Αποδίδουμε σημασία στην προστασία της προσωπικής πληροφορίας των ανηλίκων. Εάν είστε ανήλικος, προτείνουμε ότι ζητάτε από το φύλακά σας για να διαβάσετε προσεκτικά αυτήν την πολιτική μυστικότητας και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας ή να παρέχετε τις πληροφορίες σε μας κάτω από την προϋπόθεση της λήψης της συγκατάθεσης του φύλακά σας.