Να στείλετε μήνυμα
Created with Pixso.
Σπίτι
>
Εφαρμογές
>
SHANGHAI LWT INTELLIAENT TECHNOLOGY CO.,LTD Τελευταία εταιρεία Κονσερβοποιημένα φράουλες για την Αίγυπτο
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Κονσερβοποιημένα φράουλες για την Αίγυπτο

2023-09-18

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Κονσερβοποιημένα φράουλες για την Αίγυπτο

Αυτός ο πελάτης είναι από την Αίγυπτο και ανοίγει ένα εργοστάσιο κονσερβοποίησης φράουλας.τοποθεσία και διαστάσεις εργοστασίουΗ εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει μια σειρά αυτοματοποιημένης παραγωγής για τους πελάτες μας.ο πελάτης αγόρασε μόνο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

 

Στείλαμε βίντεο περιπτώσεων σχετικού εξοπλισμού στους πελάτες, ώστε ο πελάτης να μπορεί να κατανοήσει καλύτερα τις λειτουργίες και τις επιπτώσεις χρήσης του εξοπλισμού.

 

Αρχικά, τα σχέδια που παρέχονταν από τον πελάτη στο εργοτάξιο σχεδιάζονταν με το χέρι, και αργότερα τους δόθηκαν εκδόσεις CAD.Έτσι επιβεβαιώσαμε επανειλημμένα με τον πελάτη για να διασφαλίσουμε ότι οι εργοστασιακές λεπτομέρειες σχεδιάστηκαν σωστά για να αποφευχθεί η επίδραση της εγκατάστασης και της χρήσης του εξοπλισμού.

 

Αν και ο πελάτης ήταν διστακτικός στην αρχή λόγω της τιμής, λαμβάνοντας υπόψη την προσαρμογή LWT, την υψηλή ποιότητα του εξοπλισμού, την επαγγελματική εμπειρία, και την εμπιστοσύνη πολλών μεγάλων σημάτων,Επιλέγει τελικά να χρησιμοποιήσει εξοπλισμό LWT.

 

Προκειμένου να τεθεί ο πελάτης σε παραγωγή το συντομότερο δυνατόν, το προσωπικό μας εντάσσει ακόμα την εγκατάσταση την παραμονή του νέου έτους, και ο πελάτης ήταν πολύ ικανοποιημένος με αυτό.